Over mij

Lonneke Tromp

Mijn naam is Lonneke Tromp. Van jongs af aan spendeerde ik al mijn vrije tijd op stal.

Door mijn twee pony’s, begon ik met de in- en verkoop van merkzadels. In verband met mijn kleine budget kocht ik zadels via marktplaats. De een was te breed, de ander was te lang, en zo was er elke keer wel iets. Dan verkocht ik ze weer, of deed ik tussendoor nog een reparatie zodat het er netter uit zag. Zo rolde ik het zadel vak een beetje in. Maar op eigen houtje lukte het mij dus nog niet om een passend zadel te vinden, en ook nog eens binnen mijn budget. Ik liet ook zadelpassers langskomen maar die hadden niks passends, of het waren veel te dure zadels voor mij. Ik heb toen heel lang zonder zadel gereden, en wilde eigenlijk wel heel graag kennis op doen over het zadelpassen. Wat kennis over zadels had ik wel al gekregen door de in- en verkoop ervan, maar het passen kon ik nog niet.

Eind 2019 begon ik daarom aan de opleiding tot zadelpasser bij Saddle Professional. Inmiddels heb ik de opleiding alweer bijna afgerond.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een passend zadel te vinden. Ik help je daarom graag bij je zoektocht. Mijn assortiment bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands dressuur zadels, en daarnaast heb ik een klein aanbod springzadels. Ook alle accessoires voor jouw zadel kan je bij mij vinden. 

Volg Budgetzadel op social media, of stuur een bericht!